Absintbereiding
Re: Thuisstokers laat eens wat van u horen en zienF@TM@N (09/18/07 om 14:24:45): Waar blijven alle stukjes van die succesvolle en minder succesvolle thuisstokers Ik heb 2 keer een variant op een recept van Zwitserse absint uit 1923 gemaakt. Een keer niet geslaagd , een keer heerlijk. En ben bezig te schaven aan de Fl#7 die ik eigelijk best wel de moeite waard vind maar nog niet helemaal de juiste balans heeft
Kroeze (09/20/07 om 11:53:53): F@TM@N schreef:
Ik heb ook een batch staan van de 1923, misschien leuk om ze eens naast elkaar te zetten en te proeven.
F@TM@N (09/20/07 om 13:43:23): Misschien leuk om die van jou te proeven ....want die van mij is op :-[ ;D
Helfrich (09/25/07 om 20:14:52): Zenzero schreef: 12 Waalse Euries!! Luxemburgse, neem ik aan.
Helfrich (09/25/07 om 22:51:35): Niet gedronken? De gepeperde brieven aan Het Rijk en dienstverleners als KPN (ex-Rijk) zijn de deur weer uit, dus dat borreltje heb ik wel verdiend, vind ik.
Helfrich (09/25/07 om 23:35:00): Fuck de lange termijn dan. Ik ben het nu zat hier. Nu!
Helfrich (09/25/07 om 23:50:43): En Jan des Bouvrie is op de TV.
Helfrich (09/26/07 om 00:00:47): Om uitgekookt calvinisme in een mal te gieten hoef je niet te kunnen lezen. Of schrijven. Of denken. Kwestie van gewoon doen.
Helfrich (11/01/07 om 22:49:43): Barski schreef: De volgende batch mag alleen wat meer anijs hebben. En wat minder steranijs.
Helfrich (02/23/08 om 16:42:16): Breng er maar eens wat van mee. Ik vond het jonge distillaat wel heel sterk droppig en anijzig ruiken. Ik ben benieuwd wat het geworden is.
Helfrich (04/25/08 om 19:47:31): Zenzero schreef: Munten moet ik hebben, en/of goede vrienden met keteltjes veel respect, begrip, geduld en uithoudingsvermogen etc, enz, etc. Die bestaan vast wel, maar ze zijn nog moeilijker te verdienen dan munten.
|
|